Papyon, Kuşak Mendil Kombinleri

Kravat, Papyon, Mendil

Tıpkı yetişkin erkekler için üretilen kravat, papyon ve mendil modelleri gibi, erkek çocukları için üretilen çocuk kravatlarıçocuk papyonları ve çocuk mendilleribulunmaktadır. Minik oğlunuzla bir doğum günü partisine ya da bir düğüne gideceğiniz zaman, onun da en az sizin kadar şık olması için gömleğinin üzerine, şık ve eğlenceli bir tasarıma sahip olan çocuk papyonlarından takabilirsiniz. Oğlunuza takım elbise giydirmeyi tercih ediyorsanız, kombini tamamlamak için şık bir çocuk kravatı tercih edebilirsiniz. Çocuk kravatları, yetişkin kravatlarından daha küçük boyutta olduğu için çocuğunuzun vücuduna tam oturacaktır.

Papyon Kuşak Takımı


Toz Pembe Papyon Kuşak
 


Mavi, kırmızı, yeşil, turuncu, lacivert, mor gibi canlı renklerde üretilen erkek çocuk papyon modelleri ile çocuk gömleklerini kombinleyebilirsiniz. Özellikle puantiyeli çocuk papyonları, en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Papyon yapımı ile uğraşmamak için hazır papyonlardan satın alabilirsiniz. Hazır çocuk papyonlarının lastikli yapısı, çocukların boynundan kolayca geçirilebilme imkanı sunmaktadır. Üstelik lastikli olduğu için çocuğunuzun boynunu sıkmaz ve boğulma tehlikesi geçirmesine neden olmaz. Çocuğunuzun arkadaşının doğum günü partisine giderken ya da bayramlarda oğlunuzun son derece şık görünmesi için, renkli gömleğinin üzerine, renkli bir papyon takabilirsiniz. Çocuk papyonlarının fiyatları, markalara ve özelliklere göre değişiklik göstermektedir.
Tıpkı çocuk papyonları gibi, çocuk kravatlarının da renkli ve eğlenceli tasarımları bulunmaktadır. Hem günlük hayatta hem de bir davette kullanabileceğiniz çocuk kravatı modelleri için kategorimizde yer alan ürünleri inceleyebilir ve minik oğlunuz için dilediğinizi satın alabilirsiniz. Çocuk kravat modelleri arasında da hazır kravatlar bulunduğu için kolayca takılıp çıkarılabilmektedir. Takım ruhunu çocuğunuza yaşatmak için, tuttuğunuz takımın renklerine sahip olan bir çocuk kravatını tercih edebilirsiniz. Kravat kullanmak, çok küçük çocuklar için tehlikeli olabilir. Kravatın uzun yapısı, çocukların boynuna dolanabilme ihtimali yaratmaktadır. Civil, Benetton, Zara Kids, Mango Kids gibi çeşitli markalar tarafından çocuk papyon modelleri ve çocuk kravat modelleri üretilmektedir. Kendiniz için kravat veya papyon alacaksanız, erkek kravat ve papyon kategorisini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz oğlunuz ve kendiniz için aynı renklerde papyon ya da kravat alarak ortaya son derece uyumlu bir görüntü çıkarabilirsiniz.

Siyah Papyon Kuşak

Fuşya Papyon Kuşak

0 yorum:

Yorum Gönder

+